Facebook Instagram

Ajankohtaista

kokeile vaatteita 09.10- 21.10 välisenä aikana. Tämän jälkeen tilaus lähtee eteenpäin yhteistilauksena. Lisää tietoa Varustepörssi -osiossa
Ajankohtana on  12. - 20. toukokuuta -  ja kyseessä siis 9 päivän leiri. Kohteena  EGER Tutustuttehan pelisääntöihimme leirien osalta ja ilmottaudutte mukaan. Ilmottautuminen ja lisätiedot "Uimavalmennusryhmä -sivuston kautta" Myös vanhemmat ovat tervetulleita - ei valmentamaan, mutta muuten tekemään leiristä onnistuneen ja mukavan muiston uimareille.
Varatkaa lauantai 20.1.2018 kalenterista NU päiväksi. Järjestetään jälleen onnistunut kilpailu!
Lisenssi on ostettava 14 vrk, ennen kisoihin ilmoittautumisen umpeutumista, jotta uimari voidaan kisaan ilmoittaa. Hoitakaa lisenssi kuntoon ajoissa, niin NU Syysuintien osallistuminen ei jää keneltäkään väliin!
Tarvitsemme lisää aktiivisia vanhempia mukaan seuran tehtäviin. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Valmentajat pääsevät uimaliiton koulutuksiin ja muihin tehtäviin saat ohjauksen. Hallitustehtäviin riittää, että olet kiinnostunut kehittämään seuraamme aikuisen silmin. Ole rohkea ja lähde tutustumaan syvemmin uinnin mielenkiintoiseen maailmaan! Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä. Olemme sinuun yhteydessä, kun saamme tiedon kiinnostuksestasi!
Nurmijärven Uinnin uimarit olivat isolla joukolla kilpailemassa sekä Rollo, että Ikäkausimestaruusuinneissa. Kilpailut olivat kauden pääkilpailut seuran nuorisouimareille. Nurmijärven Uinnilla oli Rolloissa yhteensä upeat 4 viestijoukkuetta ja ikäkausimestaruusuinneissa 2 viestijoukkuetta, mikä on eniten NU:n historiassa. Rollo-uinnit, mitkä olivat 10 – 12 vuotiaiden tyttöjen ja 11 – 13 vuotiaiden poikien pääkilpailut kisattiin Hyvinkäällä ja Ikäkausimestaruusuinnit, mitkä olivat 13 – 15 vuotiaiden tyttöjen ja 14 – 16 vuotiaiden poikien pääkilpailut kisattiin Tampereella. Rolloissa seuralta oli kisaamassa 16 uimaria ja Ikäkausimestaruusuinneissa 8 uimaria. Rollouinneissa 16 joukkoon sijoittui upeasti 4 uimaria ja 2 viestijoukkuetta. Parhaan sijoituksen nappasi Aino Koskelo T12 sarjan 200 metrin sekauinnissa 9 sijan uudella ennätyksellään ja 10 sijan saman ikäluokan 100 metrin perhosuinnista myös uudella ennätyksellään. Aino Kuusisto nappasi 11 sijan T11 sarjan 50 metrin perhosuinnissa uudella ennätyksellä ja sijan 16 saman sarjan 400 metrin vapaauinnissa. Lumi Luoma saavutti upeasti T12 sarjassa 100 metrin selkäuinnissa sijan 13 ja saman ikäsarjan 100 metrin rintauinnissa sija 16 upeasti uudella ennätyksellä. Elli Lenkkeri saavutti uudella ennätyksellään T11 sarjan 100 metrin rintauinnissa sijan 16. Molemmat 4x100 metrin sekauintiviestijoukkueemme sekä tytöissä, että pojissa saavuttivat sijat 12, mikä on hienosti pieneltä seuralta. Poikien joukkueessa uivat Oskari Cederqvist, Eemi Niininen, Jan Byskov ja Joel Lipponen. Tyttöjen viestissä uivat Lumi Luoma, Aino Koskelo, Aino Kuusisto ja Janica Nieminen. Ikäkausimestaruusuinneissa sijoittui 16 joukkoon 2 uimaria ja 1 viestijoukkue. Parhaan sijoituksen nappasi Milla Nikkanen T15 sarjan 200metrin selkäuinnissa sijoittuen uudella ennätyksellään sijalle 12. Aapo Liljaniemi sijoittui uudella ennätyksellään P15 sarjan 400 metrin sekauinnissa sijalle 13. Tyttöjen 4x100 metrin sekauinti joukkue sijoittui upeasti sijalle 15. Joukkueessa uivat Milla Nikkanen, Aino Kontiainen, Taiga Yritys ja Saana Yritys. jokainen uimareista ui alle oman ennätyksensä viestiosuudella. Kilpailut osoittivat, että Nurmijärven Uinnilla on laajuutta toiminnassa koska saimme todella monta viestijoukkuetta kilpailuihin. Monta uimaria sijoittui 16 parhaan joukkoon. Kesän arvokilpailuputki huipentuu Aikuisten- ja Nuorten Suomenmestaruus uinteihin Tampereella heinäkuun 6 – 9 päivä. Jutun kirjoittanut Marko Juvonen
RSS