Facebook Instagram

Ajankohtaista

Ajankohtana on  12. - 20. toukokuuta -  ja kyseessä siis 9 päivän leiri. Kohteena  EGER Tutustuttehan pelisääntöihimme leirien osalta ja ilmottaudutte mukaan. Ilmottautuminen ja lisätiedot "Uimavalmennusryhmä -sivuston kautta" Myös vanhemmat ovat tervetulleita - ei valmentamaan, mutta muuten tekemään leiristä onnistuneen ja mukavan muiston uimareille.
Lisenssi on ostettava 14 vrk, ennen kisoihin ilmoittautumisen umpeutumista, jotta uimari voidaan kisaan ilmoittaa. Hoitakaa lisenssi kuntoon ajoissa, niin NU Syysuintien osallistuminen ei jää keneltäkään väliin!
Tarvitsemme lisää aktiivisia vanhempia mukaan seuran tehtäviin. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Valmentajat pääsevät uimaliiton koulutuksiin ja muihin tehtäviin saat ohjauksen. Hallitustehtäviin riittää, että olet kiinnostunut kehittämään seuraamme aikuisen silmin. Ole rohkea ja lähde tutustumaan syvemmin uinnin mielenkiintoiseen maailmaan! Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä. Olemme sinuun yhteydessä, kun saamme tiedon kiinnostuksestasi!
RSS