Uintiryhmät

Nurmijärven Uinti tarjoaa lapsille, nuorille sekä aikuisille mahdollisuuksia uinnin harrastamiseen sekä tavoitteelliseen kilpauintiin ja räpyläuintiin. 

Seuramme tarjoaa myös mahdollisuuden harrastaa aktiivista liikuntaa aikuisten Masters-ryhmässä.

Tutustu eri ryhmiimme vasemman palkin valikosta! 

HUOMIO! 
Tärkeää tietoa uimareille ja valmentajille!!


Keski-Uudenmaan Sote sekä Nurmijärven kunta ovat linjanneet 29.1.2021 alle 20-vuotiaiden harrastustoiminnan mahdollistamisesta 1.2. alkaen. Katso tiedote tästä

Nurmijärven uinnin ryhmät pääsevät jatkamaan uintiharjoituksia hallissa pitkän tauon jälkeen. Harjoitusaikoja on kuitenkin jouduttu muokkaamaan, että pystytään noudattamaan viranomaisten ohjeita. Ryhmät saavat omat harjoitusaikansa omalta valmentajalta. 

Uimahallissa tulee ehdottomasti noudattaa seuraavia ohjeita:

* Pukutiloissa pitää käyttäytyä fiksusti ja toimia ripeästi. Vältetään muiden ryhmien kohtaamista.

* Kuljemme kuntosalin sivuovesta sisään, hallin henkilökunta päästää eli jokaisen tulee olla ajoissa paikalla

* Ryhmä pääsee sisälle 15 min ennen treenin alkua

* Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle. Kasvomaskin käyttöä edellytetään muulloin paitsi urheilusuoritusten aikana.

Huomioikaa erityisesti, että jokaisen pitää olla sivuovella valmiina 15 min ennen aloitusta 👍

Mukavia treenejä kaikille!

Covid-19 ohjeistus NU:n uimareille ja valmentajille

Harjoituksiin osallistutaan täysin terveinä eli myös nuha on este harjoittelulle. Sairastamisen jälkeen tulee olla yksi kokonainen päivä terveenä ennen harjoituksiin palaamista.

Jos uimari altistuu Covid-19 virukselle, hänen tulee hakeutua koronatestiin ja odottaa testin tulos tai pysyä kaksi viikkoa pois treeneistä. Positiivisesta tuloksesta tulee välittömästi ilmoittaa omalle valmentajalle.

Jos ryhmän uimarilla todetaan Covid-19 virus, koko ryhmän treenit perutaan kahden viikon ajan.

Valmentajia koskevat samat säännöt kuin uimareita.

Uimahallilla noudatetaan hallin sääntöjä. Kädet desinfioidaan hallille tultaessa, vältetään lähikontaktia muiden hallissa asioivien ihmisten kanssa sekä huolehditaan kuiviksen jälkeen välineiden puhdistus.

Lisenssi uintiurheilijalle

Lisenssi tarjoaa mahdollisuuden Pohjolan Sporttiturva -tapaturmavakuutukseen treeneissä ja kilpailuissa. Nurmijärven Uinti suosittelee lisenssiä vakuutuksen vuoksi kaikille seuran uimareille, myös harrastajille. 

Kilpaurheilussa voimassa oleva urheilutapaturmavakuutus, oma tai lisenssin mukana lunastettava, on pakollinen kaikille lisenssin lunastaville.