Nurmijärven Uinnin uimarit iskussa Vandersin Pärskeissä

3.10.2017

Nurmijärven Uinnin uimarit osallistuivat 13uimarin voimin Vantaan Myyrmäessä kilpailuihin Vandersin pärskeisiin. Kilpailut kilpailtiin 25 metrin radalla ja kisoissa startattiin hieman yli 600 kertaa. Nurmijärven Uinnin uimarit suoriutuivat kilpailuista erinomaisesti tehden useita ennätyksiä ja saavuttaen useita mitaleja.

Kilpailut olivat syksyn ensimmäiset ulkopaikkakunnalla uidut kilpailut. Nurmijärven Uinnin uimarit starttasivat kilpailuissa 38 kertaa ja ennätysprosentti oli yli 80. Uimarit saavuttivat kilpailuista 6 kultamitalia, 11 hopeamitalia ja kolme pronssimitalia. Alina Anttila saavutti kilpailuista upeasti 3 kultamitalia ja yhden hopeamitalin T13 sarjassa. Alinan kultamitalit tulivat 50 metrin vapaauinnista, 25 metrin selkäuinnista ja 50 metrin vapaauinnista ja hopea puolestaan 100 metrin sekauinnista.  Milla Nikkanen puolestaan saavutti yhden kultamitalin ja kolme hopeamitalia T16 sarjasta. Kultaa Milla saavutti 50 metrin vapaauinnissa ja hopeamitalit tulivat 50 metrin selkäuinnista, 100 metrin vapaauinnista ja 100 metrin selkäuinnista. Aino Koskelo urakoi kolmella matkalla yhtä monta mitalia T12 sarjassa. Kultaa tuli 100 metrin perhosuinnista ja hopeamitalit 100 metrin rinta- ja sekauinnista. Jon Byskov ui kilpailuissa ennätyksen joka matkalla mihin osallistui. Jon saavutti miesten sarjassa kultaa 400 metrin vapaauinnista ja hopeamitalit 50 metrin vapaauinnista ja 100 metrin sekauinnista. Aapo Liljaniemi saavutti kilpailuista ennätysajoillaan kaksi hopeamitalia. Mitalit tulivat P16 sarjan 100 metrin perhos- ja vapaauinneista. Lisäksi hän ui hopeamitalin 100m rintauinnissa. Sonja Salmimies saavutti kilpailuista kaksi pronssimitalia T14 sarjasta 100 metrin perhos- ja rintauinneista. Jan Byskov saavutti hopeamitalin 100 metrin perhosuinnista P14 sarjassa.

Kilpailut osoittivat, että uimareiden kanssa on tehty syksyn harjoittelussa oikeita asioita. Seuraavaksi uimarit kisaavat Kirkkonummella. Tahti on tällä hetkellä hyvä kohti syksyn pääkilpailuja Lyhyen radan ikäkausimestaruusuinteja, mitkä kilpaillaan Marraskuun alussa.

teksti: Marko Juvonen