SEURAVAATTEITA TILATTAVISSA!

9.2.2017

Hei!

Olemme saaneet valikoitua uuden seuravaate toimittajan, Stadiumin. Voitte käydä itse tilaamassa tuotteet seuraavasta nettiosoitteesta :
http://www.stadiumteamsales.fi/Club/List 

Seurojen listasta valikoitte Nurmijärven Uinnin. Sieltä löytyy "kuinka tilata" minkä alta pääsette exceliin, johon laitatte haluamanne tuotteet, koot ja lukumäärän. Meillä ei ole käytössä pelinumeroa eikä nimikirjaimia, joten ne kohdat tulee jättää tyhjiksi.

Halutessaan yläosiin voi painattaa lisähintaan uimarinnimen. Nimen saa selkään ja rintaan ja sen hinta on 7€/ painatus eli jos ottaa rintaan ja selkään nimen Seuranlogon lisäksi tulee lisä hintaa 14€.
HUOM! Kootuksessa Junior ja aikuiskoot erikseen. Olkaa tarkkoja

Nyt on siis mahdollisuus tilata uimarille seuravaatteet silloin kun itse haluaa, eikä ole sidottu ryhmätilauksiin. Jokainen noutaa itse vaatteet Stadiumin Team Sales pisteestä Vantaan Tammistosta ja maksaa tilauksensa noutaessa.

Vaatteiden sovitus onnistuu Stadiumin Tammiston myymälässä Vantaalla, ennakkoon ilmoitettuina aikoina hallilla tai minun kanssani erikseen sovittaessa. Hallille ja minun kautta pyrimme saamaan sovituksia pari kertaa vuodessa. Tällä hetkellä sovituskappaleita on vain t-paidoista ja shortseista. SOC trikoot ovat Stadiumin oma malli ja löytyvät Stadiumeista kautta maan. Niitä voi käydä sovittamassa liikkeissä tai jos on tarvetta voin ottaa myös ne sovitukseen samalla kun saan hupparit ja collarit. Mallisto on Niken unisex mallistoa joten jotain aika hyvin pystyy t-paidan koosta hupparin päättelemään ja shortseista housujen koon. Koska vaatteisiin tulee seuran painatukset ei tilattuja vaatteita voi palauttaa.

Mikäli tarvitset apua tilaamisessa tai sinulla on kysyttävää seuravaatteista voit soittaa Katille puh. 0503381375 iltaisin tai Suoraa Team Salesin Kallelle puh. 0408267887
 

T. Kati Welling, NU varustevastaava